Asmara Privehuis Amsterdam is gespecialiseerd in erotische massages, orale sex en intiem

Asmara Privehuis Amsterdam, het eerste bordeel met vergunning van de gemeente Amsterdam is de nummer één sex club in Amsterdam op het gebied van erotische massages, orale sex, en intiem.

Onze sex club staat sinds 1985 bekend als een van de beste bordeel van Amsterdam.Asmara Privehuis Amsterdam Erotic Massage Happy Ending

Historisch gezien oefenden prostituees in Amsterdam hun beroep uit in de kleine straatjes die “steegs” werden genoemd.

Hoewel de handel enigszins winstgevend was, waren er veiligheidsproblemen voor prostituees in het onbeschermde publiek. Prostituees werden soms beroofd of geslagen bij gebrek aan veiligheid in hun bedrijf.

Een van de remedies voor dit probleem was om dit bedrijf in huizen te doen, waar de opdrachtgevers de dames van de avond zouden opzoeken in huizen die beschermd waren.

De dames stopten een rood licht in het raam om klanten de boodschap te geven dat dit privehuis open was voor zaken en de beschermheer kon aanbellen en service regelen.

Vroeger besloten huiseigenaren hun huis te verhuren aan de verschillende dames van de avond. Het werd een succesvolle onderneming die voor iedereen wederzijds voordeel opleverde: bescherming van de dames, geheimhouding voor de opdrachtgevers en geld voor de eigenaar van het privehuis.

Asmara is een combinatie van een seksclub, massage parlor en privehuis in Amsterdam.

Geniet van de veiligheid van uw bezoek aan het beste privehuis Amsterdam.

Wij heten u van harte welkom Willem de Zwijgerlaan 70, waar ons licht brandt met nummer 70.  Genieten!

Je kunt Asmara Sex Club vinden op:

Willem de Zwijgerlaan 70,
1056 JT Amsterdam,
tel. +31 20 6184069 of +31 20 6181331
Email: contact@asmara.nl

Volg ons op FACEBOOKTWITTER

Deze meiden werken vandaag bij Asmara!


Deze meiden werken vandaag bij Asmara!